MISTRZ W ZAKŁADZIE PRODUKCYJNYM
OBOWIĄZKI
– nadzór pracowników wykonujących pracę na przyjęciu żywca
– stanowiskowa kontrola
– realizacja powierzonych zadań
– kontrola jakości produktu
– zapewnienie ciągłości produkcji
– kierowanie procesami uboju z zachowaniem reżimów sanitarnych
OCZEKUJEMY
– umiejętność rozwiązywania problemów i dobrej organizacji pracy
– zaangażowanie w wykonywaną pracę
– wykształcenie wyższe, (mile widziane kierunki: technologia żywności, inżynieria produkcji, towaroznawstwo – nie jest to warunek konieczny)
– dokładność
– gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym – praca w równoważnym systemie czasu pracy – (4 x w tygodniu po 10 godzin – zmiany dzienne i nocne)
– dyspozycyjność
– umiejętność pracy w sytuacjach stresowych
– mile widziane doświadczenie
– znajomość języka angielskiego, niemieckiego, będzie dodatkowym atutem
OFERUJEMY
– stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku – lidera w branży drobiarskiej
– pracę na pełen etat – zatrudnienie bezpośrednio u pracodawcy
– możliwość rozwoju kompetencji osobistych i zawodowych, awansu
– wszelkie środki, szkolenia i urządzenia konieczne do wykonywania obowiązków
OFERTY PROSIMY SKŁADAĆ NA ADRES
Oferty prosimy kierować na adres mailowy: [email protected]
Szczegóły pod nr telefonu: 233 233 210
Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.